Gun jezelf Me time.

En the Magic will happen soon.

Frank volgde zijn hart en lanceerde Thanks for the Trip, met als missie de wereld te inspireren meer Me time te ervaren.

Me time is tot jezelf komen.
Me time geeft je energie.
Me time is je hart volgen.
Me time is gelukkig zijn.

Ook benieuwd wat Me time met jou doet?

Frank – Founder

Lees het verhaal van iemand zoals jij.

Van iemand die onlangs heeft ervaren wat Me time tijdens een Retraite met je doet.

Ook benieuwd wanneer de mooiste Retraites nog beschikbaar zijn?

Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Samen met Locals.
En Experts op ieder vakgebied.

Samen met locals en experts organiseren we retraites naar bijzondere plekken met een positieve impact op jou. De locals bieden jou bijzondere plekken in de natuur om te overnachten en de gastvrijheid die jij verdient. Net even dat stapje extra. De experts zijn coaches, mentoren en specialisten met jarenlange ervaring ieder op hun eigen vakgebied zoals mindfulness, meditatie, yoga, ademhaling, healing, energie, food, gezondheid en je geest. Laat je tijdens een retraite persoonlijk begeleiden door deze experts op jouw trip to happiness.

Klimaat neutraal Reizen,
Wij geloven dat het kan.

Als je geen CO2 wilt uitstoten, dan kun je het beste helemaal niet reizen. Toch geloven we dat klimaat neutraal reizen mogelijk is, niet door CO2 te compenseren want daar geloven we niet in, maar door de uitstoot bij de wortel aan te pakken. Zo werken we alleen samen met kleinschalige accommodaties, die veel doen aan duurzaamheid en zo veel mogelijk gebruikmaken van biologische producten uit eigen tuin of van lokale boeren. Daarnaast proberen we energie duurzaam op te wekken en alle life changing trips bevinden zich binnen Europa en zijn bereikbaar zonder te vliegen. Kan het nog beter? Ja! Daarom is onze missie om reizen volledig klimaat neutraal te maken. Na iedere trip vragen we jou wat er nog beter kan en proberen we samen dit doel te bereiken. Help je mee?

Klimaat neutraal Reizen
Help je mee?

Over Thanks for the Trip

Frank volgde zijn hart en lanceerde in 2020 met passie Thanks for the Trip. Vanuit zijn eigen zoektocht naar zichzelf, inzichten, innerlijke rust en geluk ontdekte hij de kracht van Me time, met name tijdens Retraites. Dat gun ik iedereen. Maar waar vind je deze trips? En hoe weet je of het goed is? Een idee was geboren. Thanks for the Trip groeit snel en biedt inmiddels meer dan 20 retraites. Veel belangrijker is de bijzondere feedback die we krijgen. “Want daar doen we het voor”.

Persoonlijk

Persoonlijk contact en een persoonlijke aanpak.

Op maat

Retraites aangepast aan jouw situatie en wat jij wilt bereiken.

Uniek

Speciaal voor jou samengesteld en uitgeprobeerd.


Home

Super, dit heeft mij zo goed gedaan!

Maria

Home

Volledig opgeladen, geweldig!

Tamara

Home

Retraite was buitengewoon!

Annelies


We gebruiken cookies voor een betere ervaring.