Ontdek de 6 Mooiste Wellness Retreats
van Nederland in 2021

Voor iedereen die op zoek is naar balans, ontspanning of geluk

Frank volgde zijn hart en lanceerde Thanks for the Trip, met als missie de wereld te inspireren meer Me time te ervaren.

De 6 Mooiste Wellness Retreats van Nederland in 2021

Even helemaal weg en volledig ontspannen? Heerlijk bubbelen in je eigen hottub, volledig tot rust komen in je privé sauna en je daarna laten masseren. Ervaar de bijzondere kracht die een Wellness Retreat je geeft. Speciaal voor jou heb ik de 6 mooiste Wellness Retreats van Nederland op een rijtje gezet.


1. Wereldse Wellness Retreat

2. Wellness Retreat met privé sauna en hottub

3. Soak Urban Wellness Retreat

4. Wellness Retreat met hotstone massage

5. Detox, Wellness & Yoga Retreat op de Veluwe

6. Wellness Retreat in Zuid-Limburg met privé sauna


1. Wereldse Wellness Retreat

Wil je genieten van wereldse wellness in eigen land, ga dan naar Thermen Bussloo, een van de meest exclusieve wellness resorts van Nederland. Ze bieden massages, workshops, energetische behandelingen en ze hebben zelfs een ‘Lomi Lomi massage’. Dit is een massage in Hawaiiaanse sferen en volgt de Hawaiiaanse traditie waar je lichaam wordt teruggebracht tot zijn eigen natuurlijke ritme.

2. Wellness Retreat met privé sauna en hottub

Wat is er heelijker om op Retreat te gaan met je eigen privé sauna en hottub. Vlakbij Tilburg en Eindhoven, omgeven door prachtige natuur ligt Oirschot. In dit kleine plaatsje in Brabant staat een bijzondere B&B waar je even helemaal tot rust kunt komen. Geniet van de grote tuin en de prachtige natuur, de ontspanningsruimte, de persoonlijke coaching en natuurlijk van de sauna en hottub. Lees verder.


Ontdek deze Retreat met privé sauna en hottub
Ontdek de 6 Mooiste Wellness Retreats van Nederland in 2021

Estrella vertelt uit eigen ervaring hoe een retraite ook jou kan helpen je balans te vinden en gelukkiger te worden.


3. Soak Urban Wellness Retreat

Tot rust komen in een zeecontainer, huh? Soak Urban Wellness is een relatief nieuwe boetiek wellness bestaande uit acht gerecyclede zeecontainers. Alleen aan de vorm kun je ze misschien nog herkennen want voor de rest is het een en al luxe en verwennerij. Je boekt je eigen wellness en die heb je dan ook helemaal voor jezelf alleen. Geniet van een Finse sauna, Turks stoombad, douches met voetenbadjes, relax bedden, massages, verse smoothies en een patio waar je heerlijk lekker buiten kunt zitten om af te koelen en van het zonnetje te genieten. Wel even je eigen plekje zoeken om te overnachten.

4. Wellness Retreat met hotstone massage

In de buurt van Kampen, op een prachtige plek, staat een bijzonder huisje met een fantastisch uitzicht over de weilanden. Tijdens deze Retreat kun je jezelf helemaal laten verwennen door te genieten van de wellness met sauna, hoekbad en dubbele regendouche. En je geeft jezelf echt een cadeautje door er een hotstone massage bij te nemen. Lees verder.


Ervaar wat deze Wellness Retreat met je doet
Ontdek de 6 Mooiste Wellness Retreats van Nederland in 2021

Nathalie vertelt uit eigen ervaring hoe een retraite ook jou kan helpen om volledig tot rust en tot jezelf te komen.5. Detox, Wellness & Yoga Retreat op de Veluwe

Gezond eten en je batterij opladen, daar draait het om tijdens deze detox, wellness en yoga retreat. Je verblijft in een heerlijk spa hotel midden in het bos. in plaats van te eten ga je sapvasten. Je drinkt biologische, slow juice sappen. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook getest op hun effectiviteit om je lichaam te detoxen. De afvalstoffen in jouw lijf krijgen de kans om je lichaam te verlaten. Daardoor verlies je niet alleen wat kilo’s, maar krijg je ook meer energie en een opgeruimd hoofd :-).

6. Wellness Retreat in Zuid-Limburg

Op één van de mooiste plekjes van Nederland staat een prachtige oude Hoeve waar je tijdens deze Retreat in Zuid-Limburg helemaal tot jezelf kunt komen. Het glooiende heuvellandschap, de prachtige natuur, de privé sauna, de persoonlijke coaching en het heerlijke en gezonde eten doen wonderen. Lees verder.


Ontdek deze bijzondere Retreat in Zuid-Limburg
Ontdek de 6 Mooiste Wellness Retreats van Nederland in 2021

Clenda ging op Retraite en vertelt hoe je tijdens deze Retraite in de natuur volledig tot rust komt.Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de mooiste Wellness Retreats van Nederland?

Meld je dan nu aan!