De 8 Mooiste Wellness Retreats van Nederland in 2024

Even helemaal weg en volledig ontspannen? Heerlijk bubbelen in je eigen hottub, volledig tot rust komen in je privé sauna en je daarna laten masseren. Ervaar de bijzondere kracht die een Wellness Retreat je geeft. Speciaal voor jou heb ik de 8 mooiste Wellness Retreats van Nederland op een rijtje gezet.


1. Wellness Retreat aan zee

2. Yoga Retreat met Wellness

3. Soak Urban Wellness Retreat

4. Wellness Retreat met massage

5. Detox, Wellness & Yoga Retreat op de Veluwe

6. Bijzondere Wellness Retreat met Ayurvedische massage

7. Wereldse Wellness Retreat

8. Wellness Retreat met sauna en jacuzzi


1. Wellness Retreat aan zee

Vlakbij de kust, staat een bijzondere wellness B&B, waar je jezelf volledig kunt ontspannen. Ervaar wat de gezonde zeelucht, sauna, stoombad, jacuzzi en de heerlijke gerechtjes met gezonde en verse ingrediënten van lokale boerderijen met je doet. Je wordt hier volledig verwend en alles is erop gericht om jezelf volledig te ontspannen. Lees verder.


Ontdek deze Wellness Retreat aan Zee
Ontdek de 8 Mooiste Wellness Retreats van Nederland in 2024

Isabeau ging op wellness retraite en vertelt uit eigen ervaring hoe een wellness retraite jou kan helpen om jezelf volledig te ontspannen.


2. Yoga Retreat met Wellness

Wat is er heerlijker om op Retreat te gaan met je eigen privé sauna en hottub. Vlakbij het Ijsselmeer, ligt Medemblik. In dit kleine plaatsje in Noord-Holland staat een bijzondere B&B waar je even helemaal tot rust kunt komen. Geniet van de grote tuin en de prachtige natuur, de ontspanningsruimte, de persoonlijke yoga en natuurlijk van de sauna en hottub. Je kunt je ook extra laten verwennen met een fijne massage. Lees verder.


Ontdek deze Yoga Retreat met privé sauna en hottub
Ontdek de 8 Mooiste Wellness Retreats van Nederland in 2024

Marcella vertelt uit eigen ervaring hoe een Yoga Retraite ook jou kan helpen om volledig tot rust en tot jezelf te komen.


3. Soak Urban Wellness Retreat

Tot rust komen in een zeecontainer, huh? Soak Urban Wellness is een relatief nieuwe boetiek wellness bestaande uit acht gerecyclede zeecontainers. Alleen aan de vorm kun je ze misschien nog herkennen want voor de rest is het een en al luxe en verwennerij. Je boekt je eigen wellness en die heb je dan ook helemaal voor jezelf alleen. Geniet van een Finse sauna, Turks stoombad, douches met voetenbadjes, relax bedden, massages, verse smoothies en een patio waar je heerlijk lekker buiten kunt zitten om af te koelen en van het zonnetje te genieten. Wel even je eigen plekje zoeken om te overnachten.

4. Wellness Retreat met massage

In de buurt van Kampen, op een prachtige plek, staat een bijzonder huisje met een fantastisch uitzicht over de weilanden. Tijdens deze Retreat kun je jezelf helemaal laten verwennen door te genieten van de wellness met sauna, hoekbad en dubbele regendouche. En je geeft jezelf echt een cadeautje door er een massage bij te nemen. Lees verder.


Ervaar wat deze Wellness Retreat met je doet
Ontdek de 8 Mooiste Wellness Retreats van Nederland in 2024

Nathalie vertelt uit eigen ervaring hoe een retraite ook jou kan helpen om volledig tot rust en tot jezelf te komen.5. Detox, Wellness & Yoga Retreat op de Veluwe

Gezond eten en je batterij opladen, daar draait het om tijdens deze detox, wellness en yoga retreat. Je verblijft in een heerlijk spa hotel midden in het bos. in plaats van te eten ga je sapvasten. Je drinkt biologische, slow juice sappen. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook getest op hun effectiviteit om je lichaam te detoxen. De afvalstoffen in jouw lijf krijgen de kans om je lichaam te verlaten. Daardoor verlies je niet alleen wat kilo’s, maar krijg je ook meer energie en een opgeruimd hoofd :-).

6. Bijzondere Wellness Retreat met Ayurvedische massage

Als je jezelf heerlijk wilt verwennen, gun jezelf dan deze heerlijke wellness retreat vlakbij Nijmegen. Hier vind je een super idyllische plekje, waar je jezelf niet alleen kunt onderdompelen in een fijne hottub, maar ook door alles wat om je heen in bloei staat. Je kunt hier je lichaam echt tot rust brengen en zelf iets extra’s gunnen, door een heerlijk Ayurvedische of Lomi Lomi massage. Lees verder.


Ontdek deze Wellness Retreat in Bloementuin
Ontdek de 8 Mooiste Wellness Retreats van Nederland in 2024

Laura ging op retraite en vertelt hoe deze retraite ervoor zorgt dat je volledig tot rust komt.7. Wereldse Wellness Retreat

Wil je genieten van wereldse wellness in eigen land, ga dan naar Thermen Bussloo, een van de meest exclusieve wellness resorts van Nederland. Ze bieden massages, workshops, energetische behandelingen en ze hebben zelfs een ‘Lomi Lomi massage’. Dit is een massage in Hawaiiaanse sferen en volgt de Hawaiiaanse traditie waar je lichaam wordt teruggebracht tot zijn eigen natuurlijke ritme.

8. Wellness Retreat met sauna en jacuzzi

In Brabant, vlakbij Breda, staat een bijzondere wellness B&B, een oase van rust, waar je jezelf volledig kunt ontspannen. Ervaar wat de sauna, jacuzzi en een heerlijke yoga-sessie of massage met je doet. Je wordt hier volledig verwend en alles is erop gericht om jezelf volledig te ontspannen. Lees verder.


Ontdek deze Wellness Retreat met sauna en jacuzzi
Ontdek de 8 Mooiste Wellness Retreats van Nederland in 2024

Naomi ging op Retraite en vertelt hoe deze Retraite haar heeft geholpen om helemaal tot rust te komen.