Hoe het allemaal begon.

Lees het verhaal achter
Thanks for the Trip.

Frank volgde zijn hart en lanceerde Thanks for the Trip, met als missie de wereld te inspireren meer Me time te ervaren.

Zoektocht naar passie

Hi, mijn naam is Frank. Het kostte me 34 jaar van mijn leven om mijn echte passie te vinden. Onlangs heb ik het gevonden.

Laat me je mijn verhaal vertellen.

Wat is jouw echte passie? Ik heb jaren en jaren geworsteld om het antwoord te vinden op deze vraag.

Nadat ik lang had nagedacht over mijn leven tot nu toe, realiseerde ik me dat mijn meest betekenisvolle tijd van mijn leven was gedurende mijn twintiger jaren, toen ik in de bar van een golfbaan werkte om mijn studentenleven te betalen.

Ik werkte hard, maakte lange dagen, op versleten sneakers, voor weinig geld, maar het was meer dan leuk. En er was iets speciaals. Maar wat?

Ja, dat was het!

Toen ik er een tijd over nagedacht had, had ik ineens dat eureka-moment. 

Mijn echte passie is om mensen te laten glimlachen :-).

Niet door moppen te tappen, ik heb altijd moeite om een ​​grap in de juiste volgorde te vertellen, maar door iemand een WAUW gevoel te geven door net wat meer te doen.

Mijn gevoel zei dat dit aannemelijk klonk. Maar wat nu? Hoe kon ik mensen opnieuw dat WAUW gevoel laten ervaren? En liefst nog meer mensen dan voorheen?

En toen…

Naar Toscane

Het was mei 2018. Ik wilde samen met mijn vriendin een trip gaan maken naar Toscane. Geen standaard reis in een willekeurig hotel gericht op de massatoerist, gelegen aan een iets te drukke boulevard, vol met souvenirwinkels met dezelfde ansichtkaarten en restaurants met hun zogenaamde lokale gerechten. Maar persoonlijk en authentiek. Tussen de locals met respect voor hun tradities, cultuur en eten en met coole plekken to ‘sleep, eat and do’.

Ik probeerde me een weg te banen door talloze blogs, boekingsplatformen, 7 redenen om Toscane te bezoeken en meer van dit soort sites.

Soms vond ik iets tofs, maar dat was al vol. Dan vond ik iets aparts, maar was het in de middle of nowhere. Dan vond ik een bijzonder Italiaanse restaurantje via een blog, maar waren er geen overnachtingsplekken in de buurt. Dan weer sloot die leuke activiteit niet aan bij de beschikbaarheid van de B&B die ik gevonden had…

Volledig verdwaald

Na weken worstelen door honderden boekingssites, blogs en fora, was ik het spoor volledig bijster.

Ik dacht: waarom is het zo moeilijk om ‘sleep, eat and do’ te combineren in één coole trip?

Zou er niet iemand anders zoals ik zijn die dit al een keer eerder had uitgezocht? En nog beter iemand die deze trip al gemaakt had en er enthousiast over is? Waarbij het enige wat ik hoef te doen is te zeggen: ja dat wil ik ook!

Maar helaas kon ik deze ontdekkingsreiziger niet vinden.

Dus besloot ik uiteindelijk om die trip zelf maar samen te stellen. Na 3 maanden en vele uren aan zoekwerk verder hebben we uiteindelijk die authentieke reis gemaakt waar we op naar waren. Het goede was dat het bijna precies was zoals we ons hadden voorgesteld. We kwamen thuis en vertelden onze vrienden enthousiaste verhalen over onze reis.

Toen gebeurde er iets bijzonders

Veel vrienden, die moe waren zich door vele boekingssites, blogs en fora te worstelen, vroegen ons om onze tips te delen en waren geïnteresseerd in het maken van onze complete trip.

Dus nu was ik voor hen die ontdekkingsreiziger die ik een paar maanden eerder zelf niet kon vinden.

Toen ik hierover met mijn vrienden sprak, ontdekte ik dat bijna iedereen kan worden ingedeeld in twee groepen: Of je bent een Explorer die het liefst dagenlang zoekt om dat ene bijzondere plekje te vinden en dit vervolgens graag deelt met anderen. Of je bent Fan van bijzondere trips, waarbij je je liever laat inspireren door de positieve ervaring van iemand anders, dan dat je zelf dagenlang bezig bent met het zoeken naar iets speciaals. 

Wat zou er gebeuren als de Explorers hun bijzondere trips gemakkelijk konden delen en de Fans deze trips eenvoudig konden boeken?

Zou dit mijn kans zijn om passie, mensen die WAUW feeling te bezorgen, te volbrengen?

Een idee was geboren

Toen kwam het coronavirus en veranderde de wereld (voor altijd).

Zo’n beetje alle economieën ter wereld stortten in.

Ik verloor mijn baan.

Het wereldwijde toerisme kwam volledig tot stilstand.

Lucky me.

Het werd tijd om mijn hart te volgen.

Frank – Founder

In mei 2020, 2 jaar later, lanceerde Frank Thanks for the Trip. Een platform dat Explorers en Fans van bijzondere trips bij elkaar brengt. Thanks for the Trip is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 75524163.