Gun jezelf meer Me time.

En the Magic will happen soon.

Met Thanks for the Trip wil Jorinde mensen inspireren meer Me time te ervaren.

Mensen die terugkijken op hun leven hebben het meeste spijt van te weinig Me time.

Gun jezelf meer Me time.

En the magic will happen soon.

Ook benieuwd wat Me time met jou doet?

Jorinde en Coby

Vind de Retraite die bij jou past!

Van iemand die onlangs heeft ervaren wat Me time tijdens een Retraite met je doet.

Groepsretraites


Ook benieuwd wanneer de mooiste Retraites nog beschikbaar zijn?

Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Verblijf op bijzondere plekken.
Laat je begeleiden door Experts.

Samen met locals en experts organiseren we retraites naar bijzondere plekken met een positieve impact op jou. De locals bieden jou bijzondere plekken in de natuur om te overnachten en de gastvrijheid die jij verdient. Net even dat stapje extra. De experts zijn coaches, mentoren en specialisten met jarenlange ervaring ieder op hun eigen vakgebied zoals mindfulness, meditatie, yoga, ademhaling, healing, energie, food, gezondheid en je geest. Laat je tijdens een retraite persoonlijk begeleiden door deze experts op jouw trip to happiness.

Klimaat neutraal Reizen,
Wij geloven dat het kan.

Als je geen CO2 wilt uitstoten, dan kun je het beste helemaal niet reizen. Toch geloven we dat klimaat neutraal reizen mogelijk is, niet door CO2 te compenseren want daar geloven we niet in, maar door de uitstoot bij de wortel aan te pakken. Zo werken we alleen samen met kleinschalige accommodaties, die veel doen aan duurzaamheid en zo veel mogelijk gebruikmaken van biologische producten uit eigen tuin of van lokale boeren. Daarnaast proberen we energie duurzaam op te wekken en alle life changing trips bevinden zich binnen Europa en zijn bereikbaar zonder te vliegen. Kan het nog beter? Ja! Daarom is onze missie om reizen volledig klimaat neutraal te maken. Na iedere trip vragen we jou wat er nog beter kan en proberen we samen dit doel te bereiken. Help je mee?

Klimaat neutraal Reizen
Help je mee?

Over Thanks for the Trip

Ben je op zoek naar bijzondere trips met meer aandacht voor jezelf, voor het verkrijgen van inzichten,  innerlijke rust en geluk? Maar raak je de weg kwijt in je zoektocht naar deze trips?  
Thanks voor de Trip brengt unieke locaties met ervaren coaches en experts én jou als  zoeker van bijzondere trips, bij elkaar. Je vindt de Retraites allemaal samen op één plek.  Tijdens onze Retraites ontdek je de kracht van ME-TIME, kom je tot rust, geniet je van het even niets hoeven, laad je jezelf weer op en keer je vol inspiratie huiswaarts.
Thanks for the Trip groeit snel en biedt inmiddels meer dan 20 retraites, die  afgestemd worden op jouw persoonlijke  wensen en (levens)vragen. De  bijzondere feedback die we krijgen, laat zien dat we met onze Retraites van betekenis zijn en echt iets kunnen toevoegen.

Persoonlijk

Persoonlijk contact en een persoonlijke aanpak.

Op maat

Retraites aangepast aan jouw situatie en wat jij wilt bereiken.

Uniek

Speciaal voor jou samengesteld en uitgeprobeerd.


Home

Super, dit heeft mij zo goed gedaan!

Maria

Home

Volledig opgeladen, geweldig!

Tamara

Home

Retraite was buitengewoon!

Annelies

We gebruiken cookies voor een betere ervaring.