Ontdek de kracht van de
Loslaten en Omarmen Retraite

Reserveer je plek eenvoudig via WhatsApp

Marise ging op Retraite en vertelt hoe de magie van de IJsselvallei ook voor jou kan werken.

Review score van 9.6


Lees hoe Marise deze retraite ervaren heeft

Jouw moment. Op jouw tijd. Kwaliteit tijd.

Tijdens deze retraite overnacht je in een tiny house op wielen midden in de natuur.


Drie of vier dagen geheel voor jezelf. Wakker worden met zacht zonlicht en optrekkende mist, terwijl een ree door het hoge gras struint en de vogels fluiten.

Dit gevoel van buiten, ontmoet je ook binnen. De tiny houses zijn ingericht met natuurlijke materialen. Comfortabel met een vleugje luxe, één met het natuurgebied eromheen. Voor een frisse avond liggen warme sokken klaar.


Eten doe je naar hartenlust van producten uit de streek. Elke ochtend opnieuw met liefde samengesteld en bereid naar jouw smaak door Leo en Carolien.

Inspannend ontspannen. Ik leerde het in de parktuin van de B&B van Gaby. Zij stemde de Pilatesles speciaal op mij en mijn lichaam af. Een must do.


Samen met coach Hentje onderzocht ik wat me weerhield om ruimte voor mezelf te creëren. Ik leerde m’n interne hulpbronnen kennen, mijn innerlijke kracht, en gun mezelf nu vaker een me-time moment. Thuis, gewoon in mijn eigen omgeving.
De retraite kun je ook samen met je partner beleven. De B&B is dan geheel voor jullie alleen. Samen heb je dan alle ruimte om jullie relatie te verdiepen. Om voorbij oordelen en oude verhalen te leren zien wie de ander écht is. Of samen met je moeder, dochter, zus of beste vriendin om de kracht van jullie vrouwzijn te omarmen.


Samen of alleen heerlijk ontspannen in de sauna en de tuin rondom. Het adembenemende uitzicht en de frisse lucht zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
Of een vuurtje maken en al starend in het houtvuur mijmeren over het verleden en uit kijken naar de toekomst?


Ik sloot mijn me-time af in de hottub. Even helemaal niets. Alleen het knapperend vuur dat het water verwarmde, takken die het maanlicht braken, fonkelende sterren en een zwoele bries. Met een plankje met hapjes en (andere haha) bubbels, én met mezelf.
Ik heb genoten en ervaren hoe helpend het is om de stilte van buiten naar binnen te brengen. Ik raad deze magische retraite in de IJsselvallei iedereen aan!


Ook ervaren wat deze Retraite met jou doet?

Dit is jouw kans!

Wees er snel bij want deze Retraite is beperkt beschikbaar.

Optie 1:
Retraite

✔ Deze Retraite helemaal voor jezelf en toch altijd hosts Leo en Carolien dichtbij als je hen nodig hebt

2 overnachtingen
in één tiny house

✔ 2 x heerlijke ontbijtbox

sauna

✔ hottub met hapjes en een bubbel

✔ 1 mand hout

1 pilatesles

=

€677 voor 1 persoon
€712 voor 2 personen

Wanneer wil jij gaan?


Of stuur jouw gewenste data naar info@thanksforthetrip.com
en wij helpen jou met alle liefde.


Optie 2:
Retraite Plus

Deze Retraite helemaal voor jezelf en toch altijd hosts Leo en Carolien dichtbij als je hen nodig hebt

3 overnachtingen
in één of twee tiny house(s)

bij 2 personen krijgt ieder zijn eigen tiny house en is de gehele B&B voor jullie alleen ter beschikking!

✔ 3 x heerlijke ontbijtbox

sauna

hottub met hapjes en een bubbel

1 mand hout

1 dagdeel professionele 1-op-1 of DUO coaching

=

€1.273 voor 1 persoon
€2.215 voor 2 personen

Wanneer wil jij gaan?

Of stuur jouw gewenste data naar info@thanksforthetrip.com
en wij helpen jou met alle liefde.


Optie 3:
Retraite Deluxe

Deze Retraite helemaal voor jezelf en toch altijd hosts Leo en Carolien dichtbij als je hen nodig hebt

3 overnachtingen
in één of twee tiny house(s)

bij 2 personen krijgt ieder zijn eigen tiny house en is de gehele B&B voor jullie alleen ter beschikking!

✔ 3 x heerlijke ontbijtbox

sauna

hottub met hapjes en een bubbel

1 mand hout

1 dagdeel professionele 1-op-1 of DUO-coaching

1 pilatesles

=

€1.385 voor 1 persoon
€2.363 voor 2 personen

Wanneer wil jij gaan?

Of stuur jouw gewenste data naar info@thanksforthetrip.com
en wij helpen jou met alle liefde.


Gun jij jezelf deze ervaring ook?

Over deze Retraite

Eigen huisje

Gemeenschappelijke badkamer

Rust, Ruimte en Natuur Retraite

In de natuur

Veel Privacy

Pilates

Rust, Ruimte en Natuur Retraite

Eigen compacte pantry

Privé sauna & hottub

Gelderland (NL)

Hentje, jouw persoonlijke coach

‘Parels zijn prachtig! Juist omdat ze het product zijn van pijn. Elke parel is het gevolg van een oester die gewond is geraakt door een zandkorrel die in zijn binnenste is terechtgekomen. Schuren geeft glans! Leer pijn loslaten en jouw schoonheid omarmen.’

Gaby, jouw persoonlijke pilates coach

‘Verstillen en inkeren om je lichaam liefdevol en zacht van binnenuit in beweging te zetten. Verandering gebeurt door beweging en beweging heelt. Laat je raken door de principes van Pilates en ontdek jouw beweging. Heel jouw lichaam van binnenuit.’

Leo en Carolien, jouw persoonlijke hosts

‘Door anderen mee te laten genieten van ons kleine stukje hemel op aarde, hebben we niet alleen een goede balans gevonden tussen werk en privé, maar kunnen we ook onze liefde voor onze plek delen. Laat je betoveren door de charme van elk seizoen in het prachtige Achterhoekse landschap en boek vandaag nog een retraite om het zelf te ervaren.’Lees wat anderen van deze Retraite vonden

Review score van 9.6

“Niet eerder in mijn leven heeft kiezen voor mezelf, voor dat wat dienend is aan mij, zo goed gevoeld.”

Gaby

“Ik voelde meteen veel warmte bij Hentje. Ik zat niet lekker in mijn vel en vond het achteraf heel fijn om daarbij stil te staan. Om bewust te leren kiezen; wat laat ik los, wat omarm ik? Nu, twee weken later, merk ik dat ik meer bezig ben met positieve gedachtes en vaker in het bos te vinden ben.”

Hetta

“Wat een bijzondere ervaring! Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, dus ik ging er onbevangen en nieuwsgierig in. En het was precies wat ik nodig had om de knop om te zetten. Om verder tot bloei te komen.”

Johanna

“Een magische plek! De geborgenheid die van Leo en Carolien uitgaat, de warmte en rust van Hentje, de wind, het water, de geuren en kleuren, het avondrood… ik heb in tijden niet zo goed geslapen.”

Marise

“Me-time voor ons samen. Een mooie manier om het drukke leven gewoon heel even op stop te zetten, om je heen te kijken en de ander echt te leren zien.”

Bas en Hilde


Jouw programma

De accommodatie bestaat uit 2 sfeervolle tiny houses on wheels met een adembenemende uitzichten op het omringende natuurgebied. Je zult je meteen thuis voelen in deze gezellige en comfortabele ruimten, die volledig zijn uitgerust voor een ontspannen verblijf.

Begin je dag met een heerlijk ontbijt met verse streekproducten, bereid met liefde en zorg. Neem daarna tijd om te genieten van de rust, de stilte in en om je heen. Maak een wandeling door de vallei, langs de IJssel, of ontspan in de sauna, helemaal voor jou alleen. Heb ’s avonds een magische hottub-ervaring, onder de sterrenhemel, met een hapje en een drankje. Of maak een vuurtje en geniet van de gloeiende vonkjes en het knisperend geluid van dennenhout om jouw dag perfect af te sluiten. 

Bij deze retraite staat jouw gevoel van welbevinden centraal. Een Pilatesles onder professionele begeleiding van Gaby, om jouw lichaam op een rustige manier te versterken en/of een dagdeel coaching door onze ervaren coach Hentje, die je helpt om je persoonlijke doelen te bereiken. Maar als je wilt kun je ook kiezen voor een dagdeel duo-coaching en samen met je beste vriendin, partner, moeder of dochter deze unieke retraite beleven. Dit is de perfecte manier om met elkaar de verdieping op te zoeken terwijl je tegelijkertijd ook aan jezelf werkt.

Leo en Carolien willen jouw verblijf tot een onvergetelijke ervaring maken en zorgen ervoor dat alles is afgestemd op jou.


Over Thanks for the Trip

Ben je op zoek naar bijzondere trips met meer aandacht voor jezelf, voor het verkrijgen van inzichten,  innerlijke rust en geluk? Maar raak je de weg kwijt in je zoektocht naar deze trips?  
Thanks voor de Trip brengt unieke locaties met ervaren coaches en experts én jou als  zoeker van bijzondere trips, bij elkaar. Je vindt de Retraites allemaal samen op één plek.  Tijdens onze Retraites ontdek je de kracht van ME-TIME, kom je tot rust, geniet je van het even niets hoeven, laad je jezelf weer op en keer je vol inspiratie huiswaarts.
Thanks for the Trip groeit snel en biedt inmiddels meer dan 20 retraites, die  afgestemd worden op jouw persoonlijke  wensen en (levens)vragen. De  bijzondere feedback die we krijgen, laat zien dat we met onze Retraites van betekenis zijn en echt iets kunnen toevoegen.

Persoonlijk

Persoonlijk contact en een persoonlijke aanpak.

Op maat

Retraites aangepast aan jouw situatie en wat jij wilt bereiken.

Uniek

Speciaal voor jou samengesteld en uitgeprobeerd.