Ontdek de bijzondere kracht
die deze "Ont-Moeten" Groepsretraite je geeft.

Reserveer je plek eenvoudig via WhatsApp

Review score van 9.6


Ont-moeten Groepsretraite

Drie dagen lang plezier maken, ontspannen en jezelf weer ontmoeten.

Data 2024

28 – 30 mei
26 – 28 juli
30 – 1 aug
16 – 18 aug
20 – 22 aug
5 – 7 nov

Deze retraite vindt plaats op een bijzondere plek midden in de natuur, aan de rand van de prachtige bossen van Winterswijk en Ratum. Een plek waar je je meteen thuis voelt.


Heerlijk wakker worden op een fijne kamer in een heerlijk bed. Waar je weinig hoort van de omgeving. Alleen door de haan s ochtends 😉

Er zijn zulke lekkere theesmaakjes! Zoveel keuze zodat je elk moment een andere thee kan proeven. Ook heerlijke verse theeen zoals: munt of gember.


Elke ochtend een heerlijk ontbijt. Ze noemen het ook wel een bakje liefde en dat was ook zeker te proeven. Is het geen plaatje? Bijna zonde om op te eten.
Op deze prachtige en bijzondere plek waar je je meteen thuis voelt.

De geur van het kampvuur brengt je al helemaal in het nu.

Het vuur heeft iets magisch. Het leuke is ook dat jezelf ook het voor mag maken als je dat zou willen.


Ik vind het ongelofelijk hoe mooi deze locatie is ingericht én tegelijkertijd van alle gemakken voorzien. Erg sfeervol.
Heerlijk kunnen wandelen in de prachtige bossen van Winterswijk en Ratum. Ratum is een prachtige buurschap. Het coulisselandschap met haar kronkelende beekjes, houtwallen, zandpaden en scholtengoederen leent zich uitstekend om te wandelen.

Even de drukte van de Randstad ontvlucht om heerlijk drie dagen te onthaasten in de Achterhoek op een betoverende locatie weg van de bewoonde wereld. Hier kom je pas echt tot rust!
Roel en zijn team geven je vanaf dag één een welkom gevoel onder het motto “niets moet alles mag”. Je hoeft zeker niet bang te zijn voor zweverige toestanden. Het is gewoon een paar dagen “ go with the flow”

Het eten was heerlijk, het was te merken dat het met warmte was gemaakt en ook daardoor werden we met warmte gevoed. Oftewel: het eten werd met liefde gemaakt en werden we met liefde gevoed.
Je krijgt alle ruimte, rust en ontspanning. Écht een aanrader als je even wilt Ont-“moeten”.

Ook ervaren wat deze Retraite met jou doet?

Dit is jouw kans!

Wees er snel bij want deze Retraite is beperkt beschikbaar.

Wat krijg je?

Drie bijzondere dagen vol persoonlijke transformatie die je nooit meer zult vergeten.

Twee overnachtingen op een mooie locatie in de bossen van Winterswijk (Achterhoek, Gelderland).

Je hebt keuze tussen een eenpersoonskamer (meerprijs) of op een (tweepersoons) gedeelde kamer.

Culinaire verwennerij: alle dagen (vegetarisch) ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner en borrelhapjes. Je kan tussendoor altijd vers fruit pakken. Ook water, koffie, thee en sap.
Voor alles is gezorgd waardoor jij je alleen maar hoeft te richten op je eigen proces.

Samen werken aan herkenbare thema’s van mensen in de groep. Hiermee transformeert iedereen zijn eigen persoonlijke stukken.

Elke retraite is anders zodat er ruimte ontstaat voor verrassingen. Deze dagen bevatten een aantal fantastische aspecten zoals ontspanning, creativiteit, meditatie, verbinding, yoga, muziek, lekker eten en ruimte voor jezelf.

Ruimte voor mooie en diepgaande gesprekken met gelijkgestemden.

De accommodatie is makkelijk bereikbaar met de auto en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Kies je voor het openbaar vervoer?
Dan zorgen wij dat je wordt opgehaald op treinstation Winterswijk. Of je kan een OV fiets pakken waarna het nog 25 minuten fietsen is.


=

€ 955 voor weekend
€ 899 voor midweek

Wil je erbij zijn?

Of stuur jouw gewenste data naar info@thanksforthetrip.com
en wij helpen jou met alle liefde.

Lees wat anderen van deze Retraite vonden

Review score van 9.6

“Dit was de beste vakantie van mijn leven!
Je ontmoet geweldige mensen die je anders nooit ontmoet zou hebben waarmee je een lach en een traan deelt. Je kunt ontspannen tijdens de meditatie, maar je krijgt ook veel inzichten. En hoeveel plezier je zult hebben tijdens de leukste activiteiten!!”

Valentina

“Een heel fijn weekend gehad met verbinding met mezelf en anderen, zonder dat het zweverig was. Dit gaf rust en veel plezier tegelijk. Met een goed gevoel en nieuwe inzichten heerlijk richting huis om op verder te bouwen. Over de omgeving en de verzorging in één woord: TOP.”

Peter

“Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel deze ervaring voor me heeft betekend. De omgeving, de mensen, het eten, alles was perfect. Ik heb eindelijk geleerd hoe ik voor mezelf kan kiezen.”

Suzan

“Het was fantastisch! De combinatie van plezier maken met elkaar, een veilige omgeving, inspirerend team met veel kennis vanuit diverse disciplines, maakt het heel waardevol. De omgeving en het meer dan fantastische eten,  waardoor je je echt in de watten gelegd voelt,  maakt het compleet.”

Loes

“Deze retraite heeft me echt geholpen om te ontspannen en te reflecteren op mijn leven. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en voel me nu veel rustiger en gelukkiger.”

Daniël

Gun jij jezelf deze ervaring ook?

Over deze Retraite

Gedeelde of eigen slaapkamer

Gedeelde badkamer

Rust, Ruimte en Natuur Retraite

In de natuur

Veel ontspanning

Meditaties

Rust, Ruimte en Natuur Retraite

Gedeelde keuken

Groepsretraite

Gelderland NL)

Roel, jouw persoonlijke coach

Mijn naam is Roel Kersten en ik organiseer 1-daagse en 3-daagse retraites die je diepgaand verbinden met de kern van jezelf, zodat je meer rijkdom aan rust, balans en liefde in jouw leven ervaart.

Na je inschrijving, hebben we telefonisch contact. We maken dan kennis en we gaan in gesprek over jouw vragen en geef je de nodige informatie.

Jouw programma

Ontsnap uit de dagelijkse drukte en gun jezelf de tijd om te ontspannen en te reflecteren in een inspirerende en bosrijke Achterhoek in Gelderland.

De retraite helpt je om een diepere verbinding met jezelf en anderen te maken, in een veilige en bijzonder mooie omgeving. Je wordt in de watten gelegd met heerlijk eten en drinken en je hoeft drie dagen voor niets of niemand te zorgen, alleen voor jezelf.

Verwen jezelf met deze bijzonder ervaring om te ontspannen, te groeien en bovenal plezier te hebben! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een fantastische tijd te beleven. Hier kun je ontdekken wie je echt bent en wat je hart doet zingen.
Drie dagen lang plezier maken, ontspannen en jezelf weer ontmoeten. Dit doen we door avontuurlijke en creatieve activiteiten en toffe uitdagingen waarmee al je zintuigen worden geprikkeld.
De retraite heeft een flexibel programma dat is afgestemd op de energie van de groep. Alle workshops zijn vrijwillig en als je behoefte hebt om je even terug te trekken is dat helemaal prima. Wij geloven in de kracht van Me time.

Deze retraite is een cadeau aan jezelf!


Over Thanks for the Trip

Ben je op zoek naar bijzondere trips met meer aandacht voor jezelf, voor het verkrijgen van inzichten,  innerlijke rust en geluk? Maar raak je de weg kwijt in je zoektocht naar deze trips?  
Thanks voor de Trip brengt unieke locaties met ervaren coaches en experts én jou als  zoeker van bijzondere trips, bij elkaar. Je vindt de Retraites allemaal samen op één plek.  Tijdens onze Retraites ontdek je de kracht van ME-TIME, kom je tot rust, geniet je van het even niets hoeven, laad je jezelf weer op en keer je vol inspiratie huiswaarts.
Thanks for the Trip groeit snel en biedt inmiddels meer dan 20 retraites, die  afgestemd worden op jouw persoonlijke  wensen en (levens)vragen. De  bijzondere feedback die we krijgen, laat zien dat we met onze Retraites van betekenis zijn en echt iets kunnen toevoegen.

Persoonlijk

Persoonlijk contact en een persoonlijke aanpak.

Op maat

Retraites aangepast aan jouw situatie en wat jij wilt bereiken.

Uniek

Speciaal voor jou samengesteld en uitgeprobeerd.