Ontdek de bijzondere kracht
die deze Retraite in Andalusië je geeft.

Reserveer je plek eenvoudig via WhatsApp

Marjo ging op retraite naar finca Alondra, een toevluchtsoord. Zij vertelt wat deze magische plek met haar doet.

Review score van 9.6


Lees hoe Marjo deze Retraite heeft ervaren

Word volledig opgenomen in de stille kracht van de natuur.

Op deze bijzondere plek, ten oosten van Malaga, in het natuurgebied Sierra de Tejeda, ligt Finca Alondra. Net onder de La Maroma, de hoogste berg!


Je gelooft je ogen bijna niet als je hier aankomt. Zulke mooi aangelegde tuinen en terrassen, met zo’n prachtige finca en schattige huisjes, waarbij ook nog een zwembad en binnentuin aanwezig zijn!

Ik startte met een plons in het zwembad, heerlijk natuurlijk licht gezouten water zonder chloor, 15 meter lang en een fenomenaal uitzicht op de bergen. Een frisser begin van de dag is niet mogelijk!


Behalve dan de waterval een stukje verderop, die heerlijk klaterend op mijn rug stortte.

Ik sliep in één van de casita’s, heerlijke plek met een super lekker bed en gelegenheid om een eigen kopje thee of koffie te zetten. Er zijn twee casita’s en een tent voor de retraites beschikbaar. Iedere plek heeft zijn eigen charme.


De Casita is heerlijk rustig en sfeervol ingericht. Jammer genoeg was het niet nodig om de houtkachel te branden tijdens de zwoele avonden.
Het ontbijt is heerlijk gezond, havermout, yoghurt of brood naar keuze! Met fruit uit eigen tuin, ik heb voor het eerst sinaasappels geplukt. Ook de warme vegetarische lunch is om van te smullen en de lichte avondmaaltijd was meestal een heerlijke verse soep met groenten uit de omgeving of eigen tuin.

Overal vind je weer verrassende zitplekjes met magische uitzichten en prachtige planten. Ik heb wel acht plekjes gevonden….
In de tent heb ik fijne gesprekken gehad, ik voelde mij volledig gezien en gehoord. Mijn energie voel ik weer stromen, ik voelde support van de bergen en de planten.

Op dit terras begin je je dag en eindig je hem ook weer, terwijl de sterren aan de hemel verschijnen. De zonsondergang was iedere avond weer adembenemend mooi!
De stilte van de ochtend en van de avond is zo weldadig, het geeft een gevoel van tijdloosheid, van eeuwigheid.

Het natuurgebied is wonderschoon. Hanna past de wandelingen helemaal aan jouw verlangens en mogelijkheden aan. Je kunt naar het dorp wandelen, maar ook echt de hoogte (en diepte) ingaan.
Hanna gidst de wandelingen, we liepen in stilte en tijdens de pauze bleven wij ook vooral in het hier en nu om van het prachtige berglandschap te genieten.

Je komt daarbij bijna nooit iemand tegen. Ieder moment was gewoon helemaal mijn moment! De planten in de tuin hebben een magische uitstraling!
Wat deze retraite echt bijzonder maakt is de persoonlijke coaching/begeleiding door Hanna en Ines. Zij zijn een levend voorbeeld van hoe je je eigen unieke levenspad tot expressie kunt brengen. Zij brengen je samen met de magische omgeving terug bij je essentie.

Ook ervaren wat deze Retraite met jou doet?

Dit is jouw kans!

Wees er snel bij want deze Retraite is beperkt beschikbaar.

Optie 1:
Retraite

✔ Deze Retraite helemaal voor jezelf en toch altijd gastvrouwen Hanna en Ines dichtbij als je hen nodig hebt

4 overnachtingen
in één van de casitas

✔ 4 x heerlijk ontbijt, 2x warme lunch en 4x lichte avond maaltijd

✔ 3 begeleide meditaties

2 begeleide wandelingen door de bergen

✔ 1 coachingsgesprek

Reinigingsritueel bij de waterval

Kom volledig tot rust in de Andalusische Bergen

€600 voor 1 persoon
€1100 voor 2 personen

Wanneer wil jij gaan?


Of stuur jouw gewenste data naar info@thanksforthetrip.com
en wij helpen jou met alle liefde.


Optie 2:
Retraite Plus

✔ Deze Retraite helemaal voor jezelf en toch altijd gastvrouwen Hanna en Ines dichtbij als je hen nodig hebt

6 overnachtingen
in één van de casitas.

6 x heerlijk ontbijt, 3x warme lunch en 6 x lichte avond maaltijd

5 begeleide meditaties

3 begeleide wandelingen door de bergen

3 coachgesprekken

Reinigingsritueel bij de waterval

Kom volledig tot rust in de Andalusische Bergen

€875 voor 1 persoon
€1600 voor 2 personen


Wanneer wil jij gaan?

Of stuur jouw gewenste data naar info@thanksforthetrip.com
en wij helpen jou met alle liefde.


Optie 3:
Retraite Deluxe

✔ Alle punten van
Optie 1 of 2
+
één of meerdere van de volgende extra’s:

1 massage

€50 per persoon

1 extra coachingsgesprek

€50 per persoon

truffelsessie

€150 voor 1 persoon
250 voor 2 personen

Dagje zee in Torre del Mar, brengen en halen

15 per persoon

Ophalen & wegbrengen van en naar het vliegveld (Malaga of Torre del Mar)

€35 per rit


Wanneer wil jij gaan?

Of stuur jouw gewenste data naar info@thanksforthetrip.com
en wij helpen jou met alle liefde.

Lees wat anderen van deze Retraite vonden

Review score van 9.6

“Super genoten van de wandelingen in de intense natuur. En heel fijn dat ik op een ander been ben gezet! En last but not least: Het zijn ontzettend lieve vrouwen waarbij ik mij meteen thuis voelde.”

Michiel

“Met een moeiteloze moeite ontdekte ik wat mijn grootste toekomstwens is. De eerste stappen heb ik in Spanje gezet. Het was een intense en bijzondere week op een magische plek. Hanna en Ines kennen de kunst van intens genieten en delen dat graag.”

Sander

“Wat een prachtige plek! De ideale plek om te genieten en op te laden. Ik heb bij Hanna en Inés een mini retraite gevolgd en dat was precies wat ik nodig had! De dames zijn heel gastvrij, open en liefdevol. Ik heb genoten van de heerlijke maaltijden, fijne coachingsessies, yoga en mooie wandelingen. Bedankt dames!”

Mieke

“Wauwie wat een magische plek is dit! Heb enorm genoten en voel me weer als herboren en ben helemaal opgeladen! Hanna en Inés zijn superlief en zorgzaam. Je wordt heerlijk in de watten gelegd en ze zorgen ervoor dat je een geweldige tijd hebt! De tuin is adembenemend! Overal zijn er fijne zitplekjes waar je kunt genieten van het geweldige uitzicht. Er kwam zelfs een adelaar vlak boven me rondvliegen toen ik op de richel van het zwembad stond. Dit is echt het paradijs op aarde!”

Jennifer

“Andalusië kent veel luisterrijke plekken, maar zoals deze geen ander. Wat een parel! De vergezichten rondom doen je onmiddellijk vertragen en verstillen, het warme welkom ontspannen en ontladen en de hartslag van Moeder Aarde, die je weldra voelt als je één voet op het perceel hebt gezet, voeden en verrijken. Wat een inspirerende plek om je aan te laven”

Hentje

“Een oase aan rust en stilte met de warmte van Hanna en Inés. Ik ben hier tot mezelf gekomen. De lange wandelingen waren mijn meditatie.”

Jan

Gun jij jezelf deze ervaring ook?

Over deze Retraite

Eigen huisje

Eigen badkamer

In de bergen

Veel Privacy

Meditaties

Natuur Retraite

Zwembad

Rust, Ruimte en Natuur Retraite

Eigen keuken & buitenkeuken

Andalusië (Spanje)

Hanna, jouw persoonlijke coach

Mijn naam is Hanna, samen met Ines ben ik jouw gastvrouw, wandelgids en
coach op deze retraite. In Amsterdam werkte ik jarenlang met passie en
plezier als docent en therapeut, nu werk en woon ik in een schitterend
Spaans natuurgebied. Ik ken de kunst om jou te laten ontdekken waar je nu
op dit moment staat in je leven en wat je volgende stap gaat zijn. Die stap
neem je met al je kwaliteiten en alles wat juist bij jou hoort. Met wijsheid,
zelfvertrouwen en blijdschap. Maar natuurlijk alleen als jij hier naar
verlangt! Het is jouw retraite, het is jouw me-time!  Ik ben een creatieve en
levenslustige vrouw waar bij je je thuis kunt voelen en met wie je samen kunt wandelen en genieten van de magische omgeving van het natuur.

Ines, jouw persoonlijke host

Ik heet Ines en zal jouw gastvrouw zijn tijdens de retraite.
Het woord toevluchtsoord is een spontaan ontstaan woord bij de eerste
aanblik van deze plek. Hier borrelde spontaan de gedachte op dat deze plek
gedeeld mag worden met anderen. 

Ik houd er van een sfeer te creëren waarin men de mogelijkheid heeft bij
zichzelf aan te komen. Ik geloof in de kracht van eenvoud, intuïtie, zachtheid en verbondenheid. In mijn werk als coördinator van een hospice heb ik juist de intensiteit van leven ervaren, ik heb geleerd te leven alsof het mijn laatste dag is. Ik houd van reizen van zowel naar binnen als naar buiten.
Na vele avontuurlijke reizen bracht de reis mij dit keer samen met mijn vriendin Hanna naar Andalusië, Spanje. De magie van deze plek is wonderbaarlijk. De rust, de stilte, de zon, de sterrenhemel, de bergen, de natuur, alles draagt bij aan dit gevoel van innerlijke rust.

Zit je in de waan van alle dag, de stress, sta je voor moeilijke beslissingen in je leven waar je ruimte voor nodig hebt, dan ben je hier helemaal op je plek. Hier kun je vertragen, afstand nemen, verstillen, vertrouwen, en beschouwen met ondersteuning van oefeningen, massage, meditatie of gesprekken. Datgene wat helemaal aansluit bij jou en jou alleen past, om zo aan te komen bij je authentieke zelf. Ofwel voluit te leven!

Jouw programma

Uniek aan deze Retraite is dat je verblijft op een adembenemend mooi plekje in Andalusië. Hanna en Ines openen met veel liefde de deuren naar hun toevluchtsoord voor jou. Wil je volledig tot rust komen? Loop je ergens tegenaan? Wil je weer meer voelen? Wil je dichterbij jezelf komen? Wil je jezelf beter leren kennen? Dit kan van alles zijn en bepaal jij helemaal zelf. Op basis hiervan bekijkt coach Hanna samen met jou hoe jij het meeste uit de retraite kunt halen en past zij het programma volledig aan jouw wensen aan.

Wij geloven in de kracht van Me time, daarom heb je tussendoor veel tijd voor jezelf. De casitas zijn sfeervol ingericht en een heerlijk plekje om helemaal tot rust te komen, alsof de tijd even stil staat. Zo kun je genieten van de tuin met allerlei gezellige zitplekjes. Je verblijft midden in de Sierra de Tejeda. Geniet van het zwembad of maak een mooie wandeling in de omgeving of dwaal af naar de waterval. De meeste mensen die deze Retraite ervaren, komen herboren en met nieuwe energie en inzichten weer thuis. Een heel fijn gevoel. 

Over Thanks for the Trip

Ben je op zoek naar bijzondere trips met meer aandacht voor jezelf, voor het verkrijgen van inzichten,  innerlijke rust en geluk? Maar raak je de weg kwijt in je zoektocht naar deze trips?  
Thanks voor de Trip brengt unieke locaties met ervaren coaches en experts én jou als  zoeker van bijzondere trips, bij elkaar. Je vindt de Retraites allemaal samen op één plek.  Tijdens onze Retraites ontdek je de kracht van ME-TIME, kom je tot rust, geniet je van het even niets hoeven, laad je jezelf weer op en keer je vol inspiratie huiswaarts.
Thanks for the Trip groeit snel en biedt inmiddels meer dan 20 retraites, die  afgestemd worden op jouw persoonlijke  wensen en (levens)vragen. De  bijzondere feedback die we krijgen, laat zien dat we met onze Retraites van betekenis zijn en echt iets kunnen toevoegen.

Persoonlijk

Persoonlijk contact en een persoonlijke aanpak.

Op maat

Retraites aangepast aan jouw situatie en wat jij wilt bereiken.

Uniek

Speciaal voor jou samengesteld en uitgeprobeerd.