Ontdek de bijzondere kracht
die deze Groepsretraite in Andalusië je geeft.

Reserveer je plek eenvoudig via WhatsApp

Review score van 9.4


Wandelen & Bezinning Retraiteweek

4 – 11 april 2024

Innerlijke rust, ruimte & stilte

Op deze bijzondere plek, ten oosten van Malaga, in het natuurgebied Sierra de Tejeda, ligt Finca Alondra. Net onder de La Maroma, de hoogste berg!


Je gelooft je ogen bijna niet als je hier aankomt. Zulke mooi aangelegde tuinen.

Rondom de finca zijn legio plekjes om even helemaal alleen of samen te zijn.


We wandelen zoveel mogelijk in stilte in het berglandschap om de heilzame werking van de natuur te ervaren.
Aandachtig wandelen wijst de weg naar stilte in jezelf.

Je kunt innerlijke rust evaren om te ontdekken waar je op dit moment in je leven staat. Zodat er ruimte komt voor verbinding met jezelf, met anderen, met de dagelijkse omgeving en de natuur.

Tijdens een lange tocht pauzeren we voor een Spaanse lunch in één van de Moorse dorpjes.


Het programma tijdens deze week is gebaseerd op het kunnen vinden en ervaren van innerlijke rust en evenwicht. Hier maken we een tocht met een jeep richting de La Maroma
Vlakbij is een watervalletje voor een verfrissende ochtend plons.

Dagelijks genieten van inspirerende wandelingen, meditaties en yoga.
De slaapvertrekken zijn verschillend van afmeting en inrichting en hebben één ding gemeen: Ze zijn allemaal even stijlvol en sfeervol.

Oja, vergeet het zwembad niet! Hier kun je heerlijk ontspannen terwijl je uitkijkt over de vallei.
Hanna gidst de wandelingen, we liepen in stilte en tijdens de pauze bleven wij ook vooral in het hier en nu om van het prachtige berglandschap te genieten.

Ook ervaren wat deze Retraite met jou doet?

Dit is jouw kans!

Wees er snel bij want deze Retraite is beperkt beschikbaar.

Inclusief

7 overnachtingen in een casita

2-persoonskamer

het is mogelijk een 1-persoonskamer te boeken voor € 100 extra

Maaltijden, koffie, thee & drankjes zijn inbegrepen

exclusief 3 lunches onderweg van ongeveer 15 euro

=
€ 860 voor 1 persoon

Optioneel

Transfer van en naar luchthaven Malaga

€ 20 enkele reis

Transfer van en naar luchthaven Torre del Mar

€ 15 enkele reis

Gebruik van auto excl. brandstof

€ 15 per dag

Wil je erbij zijn?

Of stuur jouw gewenste data naar info@thanksforthetrip.com
en wij helpen jou met alle liefde.

Lees wat anderen van deze Retraite vonden

Review score van 9.6

“Super genoten van de wandelingen in de intense natuur. En heel fijn dat ik op een ander been ben gezet! En last but not least: Het zijn ontzettend lieve vrouwen waarbij ik mij meteen thuis voelde.”

Michiel

“Met een moeiteloze moeite ontdekte ik wat mijn grootste toekomstwens is. De eerste stappen heb ik in Spanje gezet. Het was een intense en bijzondere week op een magische plek. Hanna en Ines kennen de kunst van intens genieten en delen dat graag.”

Sander

“Wat een prachtige plek! De ideale plek om te genieten en op te laden. Ik heb bij Hanna en Inés een mini retraite gevolgd en dat was precies wat ik nodig had! De dames zijn heel gastvrij, open en liefdevol. Ik heb genoten van de heerlijke maaltijden, fijne coachingsessies, yoga en mooie wandelingen. Bedankt dames!”

Mieke

“Wauwie wat een magische plek is dit! Heb enorm genoten en voel me weer als herboren en ben helemaal opgeladen! Hanna en Inés zijn superlief en zorgzaam. Je wordt heerlijk in de watten gelegd en ze zorgen ervoor dat je een geweldige tijd hebt! De tuin is adembenemend! Overal zijn er fijne zitplekjes waar je kunt genieten van het geweldige uitzicht. Er kwam zelfs een adelaar vlak boven me rondvliegen toen ik op de richel van het zwembad stond. Dit is echt het paradijs op aarde!”

Jennifer

“Andalusië kent veel luisterrijke plekken, maar zoals deze geen ander. Wat een parel! De vergezichten rondom doen je onmiddellijk vertragen en verstillen, het warme welkom ontspannen en ontladen en de hartslag van Moeder Aarde, die je weldra voelt als je één voet op het perceel hebt gezet, voeden en verrijken. Wat een inspirerende plek om je aan te laven”

Hentje

“Een oase aan rust en stilte met de warmte van Hanna en Inés. Ik ben hier tot mezelf gekomen. De lange wandelingen waren mijn meditatie.”

Jan

Gun jij jezelf deze ervaring ook?

Over deze Retraite

Eigen huisje

Eigen badkamer

In de bergen

Veel Privacy

Meditaties

Natuur Retraite

Zwembad

Rust, Ruimte en Natuur Retraite

Eigen keuken & buitenkeuken

Andalusië (Spanje)

Hanna, jouw persoonlijke coach

Hanna is een gepassioneerde wandelgids, zij leidt je door de prachtige bergachtige omgeving. Daarnaast begeleidt zij mensen in het tot expressie brengen van hun éigen unieke levenspad.

Josée, jouw persoonlijke coach

Josée begeleidt en inspireert mensen op hun levens- pad om vanuit hun verlangen aandachtig te leven. Zij zal de yogaoefeningen en meditaties begeleiden.

Jouw programma

Het programma tijdens deze week is gebaseerd op het kunnen vinden en ervaren van innerlijke rust en even- wicht. We wandelen zoveel mogelijk in stilte in het berglandschap om de heilzame werking van de natuur te ervaren. Daarnaast kun je genieten van inspirerende wandelingen, meditaties en yoga. Genoeg mogelijkheden om jouw unieke ontspannings- week te beleven.

Uniek aan deze Retraite is dat je verblijft op een adembenemend mooi plekje in Andalusië. Hanna en Ines openen met veel liefde de deuren naar hun toevluchtsoord voor jou.

Wij geloven in de kracht van Me time, daarom heb je tussendoor veel tijd voor jezelf. De casitas zijn sfeervol ingericht en een heerlijk plekje om helemaal tot rust te komen, alsof de tijd even stil staat. Zo kun je genieten van de tuin met allerlei gezellige zitplekjes. Je verblijft midden in de Sierra de Tejeda. Geniet van het zwembad of maak een mooie wandeling in de omgeving of dwaal af naar de waterval. De meeste mensen die deze Retraite ervaren, komen herboren en met nieuwe energie en inzichten weer thuis. Een heel fijn gevoel. 

Dagprogramma

7:30 Meditatie/yoga

8:30 Ontbijt

9:30 Wandeling

14:00 Uitgebreide veganistische lunch

18:00 Inspiratie sessie

19:00 Lichte avondmaaltijd

Je bent vrij om te kiezen of je meedoet aan het programma, het is jouw week!

Keuze-dag

Tocht met een jeep richting de La Maroma

Grotten van Nerja

Dagje aan zee

In en rond de Finca of aan het zwembad


Over Thanks for the Trip

Ben je op zoek naar bijzondere trips met meer aandacht voor jezelf, voor het verkrijgen van inzichten,  innerlijke rust en geluk? Maar raak je de weg kwijt in je zoektocht naar deze trips?  
Thanks voor de Trip brengt unieke locaties met ervaren coaches en experts én jou als  zoeker van bijzondere trips, bij elkaar. Je vindt de Retraites allemaal samen op één plek.  Tijdens onze Retraites ontdek je de kracht van ME-TIME, kom je tot rust, geniet je van het even niets hoeven, laad je jezelf weer op en keer je vol inspiratie huiswaarts.
Thanks for the Trip groeit snel en biedt inmiddels meer dan 20 retraites, die  afgestemd worden op jouw persoonlijke  wensen en (levens)vragen. De  bijzondere feedback die we krijgen, laat zien dat we met onze Retraites van betekenis zijn en echt iets kunnen toevoegen.

Persoonlijk

Persoonlijk contact en een persoonlijke aanpak.

Op maat

Retraites aangepast aan jouw situatie en wat jij wilt bereiken.

Uniek

Speciaal voor jou samengesteld en uitgeprobeerd.