Ontdek de bijzondere kracht
die deze Retraite aan het water je geeft.

Reserveer je plek eenvoudig via WhatsApp

Renske ging op Retraite naar een bijzonder plekje en vertelt wat deze Retraite met je doet.

Review score van 9.6


Lees hoe Renske deze Retraite ervaren heeft

Geniet van de Rust en Natuur en laat je heerlijk verwennen…

Retraite aan het water
Retraite aan het water
Via mooie weggetjes in het groen kom je terecht bij deze verstopte parel. Tijdens deze Retraite verblijf je op een adembenemende plek aan het water.


Retraite aan het water
Retraite aan het water
Hier bevindt zich een prachtig gastenverblijf waar je helemaal tot rust kunt komen. Een fijne en knusse plek helemaal voor jou alleen. Heel stijlvol, met veel liefde en een persoonlijke touch ingericht.

Retraite aan het water
Retraite aan het water
En wat een badkamer! Prachtig ingericht met een fantastische regendouche. En nog wel het hoogtepunt, een privé sauna waar je alleen heerlijk in kunt ontspannen.

Retraite aan het water
Retraite aan het water
Vanuit het verblijf loop je zo de prachtige tuin in…

Retraite aan het water
Retraite aan het water
Kom volledig tot rust in de stoel bij het water of droom lekker weg in de hangmat.

Retraite aan het water
De omgeving is waanzinnig! In een paar stappen sta je in een fantastische natuurgebied, die zonsondergang wil je echt niet missen…:-).

Retraite aan het water
Retraite aan het water
En owja, het eten is meer dan geweldig. Vers, lekker, met heel veel liefde bereid en helemaal aangepast op je wensen. Kijk nou dit heerlijke uitgebreide vegan ontbijt!
Retraite aan het water
Satrina legt je graag in de watten, een echte gastvrouw die snapt wat je nodig hebt om helemaal tot jezelf te komen. Ze neemt je mee op een stiltetocht door het beschermde natuurgebied achter het huis. Genieten van de stilte en rust voorin de kano, puur geluk!

Retraite aan het water
Retraite aan het water
Weet je wat echt geweldig was? De persoonlijke coaching door Satrina. Vol nieuwe ideeën, inspiratie en nieuwe energie kom je terug van deze retraite, dat is één ding dat zeker is.

Ook ervaren wat deze Retraite aan het water met jou doet?

Dit is jouw kans!

Wees er snel bij want deze Retraite is beperkt beschikbaar.

Optie 1:
Retraite

✔ Deze Retraite is helemaal voor jezelf en toch heb je altijd gastvrouw Satrina dichtbij als je haar nodig hebt

✔ 2 overnachtingen op een unieke plek aan het water

Wil je langer blijven? Dat kan! We passen de duur van deze Retraite graag aan jouw wensen aan

✔ 2x heerlijk vers ontbijt

✔ Privé sauna

✔ 1 ademoefening op maat incl. ademcoaching gesprek (1¼ uur)

*De coachinguren worden verdeeld over de 2 personen of 1 persoon neemt de uren op.

✔ De bijzondere kracht die deze Retraite je geeft

=

€425 voor 1 persoon
€550 totaal voor 2 personen (alleen stellen)


Wanneer wil jij gaan?

Of stuur jouw gewenste data naar info@thanksforthetrip.com
en wij helpen jou met alle liefde.


Optie 2:
Retraite Plus

Alle punten bij Optie 1

✔ 2 avonden een heerlijke vegetarische of vegane maaltijd met liefde voor jou gekookt

✔ ademwerk sessie incl coachingsgesprek

(1:1 à 2 uur en duo sessie à 3,5 uur)

=

€495 voor 1 persoon
€645 voor 2 personen
(alleen stellen)


Wanneer wil jij gaan?

Of stuur jouw gewenste data naar info@thanksforthetrip.com
en wij helpen jou met alle liefde.


Optie 3:
Retraite Deluxe

✔ Alle punten bij Optie 1

extra overnachting incl. ontbijt

3 avonden een heerlijke vegetarische of vegane maaltijd met liefde voor jou gekookt

Ademsessie incl. coachingsgesprek

(1:1 à 2 uur en duo sessie à 3,5 uur)

Heerlijke massage (60 minuten)

✔ Stiltetocht in een bootje over het water OF gebruik van de thuisbioscoop (afhankelijk van het weer)

✔ Gebruik van een fiets om de prachtige omgeving te verkennen

=

€620 voor 1 persoon
€890 voor 2 personen
(alleen stellen)


Wanneer wil jij gaan?

Of stuur jouw gewenste data naar info@thanksforthetrip.com
en wij helpen jou met alle liefde.

Lees wat anderen van deze Retraite vonden

Review score van 9.6

“De retraite heeft mij zo goed gedaan: Rust en bezinning met een fijne begeleiding van Satrina en de adem sessie als waardevol onderdeel.”

Petra

“Genoten van een mini-retreat met Just me, myself & I…In alle rust de tijd genomen om offline te zijn, lekker in het Hier & Nu te genieten.”

Anouk

“Satrina’s place and hospitality are just wonderful. The charm of the place matches her as a host – professional, yet warm, friendly and caring.”

Caroline

“Inmiddels een week geleden en denk nog steeds iedere dag wat een fijn verblijf ik heb gehad.
Alles was tip-top in orde en verzorgd met leuke extra’s.”

Aryan

“Overnachten bij Satrina & André brengt een hartelijk ontvangst en gastvrijheid met zich mee -:)”

Pim

“Ons verblijf bij Satrina was echt fantastisch! Zoals een Bed and Breakfast hoort te zijn 🙂 de omgeving is erg mooi en rustgevend + de sauna die topt het af. Wij komen graag nog een keer terug.”

Amber

“Zeer mooie en rustige plek in een fantastische omgeving met luxe faciliteiten en een super attente host en zelfs een privé chef. Zeker een aanrader.”

Sander

Gun jij jezelf deze ervaring ook?

Over deze Retraite

Eigen slaapkamer
(1 bed à 140cm)

Eigen badkamer

Dichtbij de Natuur

Veel Privacy

Rust, Ruimte en Natuur Retraite

Keuken

Koffie & thee

Koelkast

Regio Nieuwkoop (NL)

Satrina, jouw persoonlijke ademcoach & host

Hi, mijn naam is Satrina en ik ben ademcoach, life coach en interieurstyliste. Ik heb de afgelopen jaren in verschillende landen geleefd waarin ik veel ervaring heb opgedaan en ben hierdoor extra bewust van de basale behoefte om je ergens thuis te voelen. Inmiddels woon ik op een eilandje aan de Nieuwkoopse plassen en deel ik deze magische plek graag met mensen die de natuur en rust waarderen. Ik hou ervan om jou als gast een fijne retreat plek te bieden waar je je helemaal op kunt laden en kunt reflecteren.

Wat is bewust verbonden ademwerk?

Bewust verbonden ademen is een krachtige ademhalingstechniek waarmee je diep in jezelf contact kunt maken en waarnemen wat er van binnen leeft. Door bewust te ademen breng je je aandacht naar het hier en nu en vergroot je de ruimte in jezelf op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. 

Door te ontspannen in dat wat je op dat moment ervaart, kun je openen en loslaten. Oude ervaringen die met spanning gekoppeld zijn, mogen gevoeld en geïntegreerd worden. De combinatie van je aandacht, de verbonden ademhaling en een ontspannen gewaarwording helpt jou om je geest en lichaam met elkaar te verbinden en je levensenergie weer te laten stromen. Hierdoor ontdek je nieuwe manieren van leven en zijn.

Satrina’s doel is om mensen te laten (her)verbinden met zichzelf, met anderen en met de universele eenheid.  Ze biedt een kalme en veilige ruimte waarin je jezelf aan de ervaring kunt overgeven en emoties kunt laten ontvouwen. Ze begeleidt anderen op hun reis om de innerlijke wereld met nieuwsgierigheid en vertrouwen te verkennen en transformaties op gang te brengen. Want werkelijke verandering komt van binnenuit.

Satrina put haar kennis uit verschillende studies in maatschappelijk werk, life coaching, transformerend energiewerk en ademwerk. Ze is intuïtief, liefdevol-nieuwsgierig en een enthousiaste ontdekker van de innerlijke en uiterlijke wereld.  Tevens houdt ze ervan om mooie ruimtes te creëren waarin je je fijn en ontspannen voelt en je jezelf mag zijn.

Is ademwerk geschikt voor mij?

Ademwerk is niet geschikt voor mensen met epilepsie, glaucoom, hartklachten of ernstige psychische problemen. Twijfel je over jouw situatie? Laat het ons weten zodat we kunnen inschatten of ademwerk op dit moment passend is.

Jouw programma

Wanneer heb jij voor het laatst echt tijd gemaakt voor jezelf? Trakteer je op een solo retraite om op te laden en de connectie met jezelf te maken, incl. verruimende ademsessies. Geef je lichaam de ruimte om in de privé spa te ontspannen en te detoxen. Duik de stilte in tijdens een wandeling langs het water of luister naar het vrolijke gekwetter van de watervogels in de tuin.

Ademcoach en host Satrina verzorgt je retraite op het eilandje in het Groene Hart waar zich ook haar ademcoaching praktijk bevindt. Hier, op een steenworp van Amsterdam of Utrecht vandaan, kom je tot rust, tank je bij en raak je geïnspireerd om zinvolle vervolgstappen rondom je persoonlijke groei te ondernemen.

Satrina geeft je tijdens je verblijf een ademsessie in de bewust verbonden ademhaling. Ademwerk dat je ondersteunt om te openen naar diepere lagen in jezelf, met bewustzijn te herkennen waar je vastloopt, erin te ontspannen en met aandacht nieuwe keuzes te maken.

Wij geloven in de kracht van Me time, daarom heb je tussendoor veel tijd voor jezelf. Dat is belangrijk om tot rust en tot nieuwe inzichten te komen. Zo kun je genieten van de tuin, luieren in de hangmat, heerlijk genieten van de sauna of een mooie wandeling maken in de prachtige omgeving. De meeste mensen die deze Retraite ervaren, komen herboren en met nieuwe energie en inzichten weer thuis. Een heel fijn gevoel. 

Over Renske

Nederland

Hi, mijn naam is Renske. Het is wat om in deze tijd te leven waarin er zoveel keuzes zijn. Maar laat dit nou ook net de tijd zijn waarin de wereld aan je voeten ligt. Dus laten we met zijn alle deze prachtige wereld ontdekken. Retraites helpen mij om volledig tot rust te komen, inspiratie op te doen en te reflecteren op wat ik wil en welke richting ik op wil gaan.

Over Thanks for the Trip

Ben je op zoek naar bijzondere trips met meer aandacht voor jezelf, voor het verkrijgen van inzichten,  innerlijke rust en geluk? Maar raak je de weg kwijt in je zoektocht naar deze trips?  
Thanks voor de Trip brengt unieke locaties met ervaren coaches en experts én jou als  zoeker van bijzondere trips, bij elkaar. Je vindt de Retraites allemaal samen op één plek.  Tijdens onze Retraites ontdek je de kracht van ME-TIME, kom je tot rust, geniet je van het even niets hoeven, laad je jezelf weer op en keer je vol inspiratie huiswaarts.
Thanks for the Trip groeit snel en biedt inmiddels meer dan 20 retraites, die  afgestemd worden op jouw persoonlijke  wensen en (levens)vragen. De  bijzondere feedback die we krijgen, laat zien dat we met onze Retraites van betekenis zijn en echt iets kunnen toevoegen.

Persoonlijk

Persoonlijk contact en een persoonlijke aanpak.

Op maat

Retraites aangepast aan jouw situatie en wat jij wilt bereiken.

Uniek

Speciaal voor jou samengesteld en uitgeprobeerd.