Ervaar wat deze Rust, Verbondenheid en Liefde Retraite met jou doet.

Reserveer je plek eenvoudig via WhatsApp

Renee ging op Retraite en vertelt wat voor een bijzonders deze Rust, Verbondenheid en Liefde Retraite met je doet.

Review score van 9.5


Lees Renee’s Verhaal

Volledig tot rust komen, prachtige natuur, helemaal jezelf mogen zijn, liefde voelen…

Tijdens deze Retraite verblijf je op een prachtige locatie omgeven door bijzondere natuur en vlakbij zee, waar je écht even helemaal tot rust komt.


Een heerlijke plek met geweldige gastvrijheid, waar je helemaal jezelf kunt zijn en je veel warmte en liefde zult voelen.

Je hebt je eigen sfeervolle kamer met badkamer helemaal voor jezelf.


Droom heerlijk weg met een goed boek en een kop thee bij het knisperende haardvuur in de lounge, die voelt als een warme huiskamer.

Of kom volledig tot jezelf op diverse plekjes waar je kan genieten van de ruimte van de boerderij, de natuur en de dieren.

Weet je wat echt heerlijk is, vanuit je gastenverblijf wandel je zo de prachtige omgeving in, met veel natuur en het strand vlakbij waar je heerlijk kunt wandelen.
Rust, Ruimte en Natuur Retraite
Om daarna volledig te relaxen in je eigen privé sauna :-).

Rust, Ruimte en Natuur Retraite
Bij alles wordt je compleet in de watten gelegd door Cath & Jos. Bij alles voel je de liefde waarmee ze het jou naar de zin proberen te maken. ‘s Ochtends bijvoorbeeld word je verrast door een heerlijk en gezond verwen ontbijt. Eén en al verwennerij en zeer uitgebreid, zo lekker!

Maar weet je wat deze Retraite echt bijzonder maakt: onder begeleiding ontdek je de magie van de kudde en de wijsheid van de natuur om dichtbij jezelf te komen. De connectie tussen mens en dier is heel bijzonder. Cath kan je dit echt laten ervaren!

Ook ervaren wat deze Rust, Verbondenheid en Liefde Retraite met jou doet?

Dit is jouw kans!

Wees er snel bij want deze Retraite is beperkt beschikbaar.

Optie 1:
Retraite

✔ Deze Retraite helemaal voor jezelf en toch altijd coach en gastvrouw Cath en gastheer Jos dichtbij als je hen nodig hebt

✔ 2 overnachtingen in een luxe B&B

Wil je langer blijven? We passen de duur van deze Retraite graag aan jouw wensen aan

✔ 2x een heerlijk en gezond verwen ontbijt met onder anderen vers geplukte kruiden, vruchten en eetbare bloemen uit eigen tuin

✔ Verblijf in een sfeervolle kamer met haard, koffiebar en een privé terras omgeven door de geuren en kleuren van de vlindertuin

✔ Ontdek onder begeleiding de magie van de kudde en de wijsheid van de natuur om dichtbij jezelf te komen

✔ Mogelijkheid tot meditatie of bodyscan of lichaamsbeweging met begeleiding van de hersengolven via muziek om innerlijke rust en geluk te vinden

✔ Ontdek de bijzondere energie en inspiratie die deze Retraite je geeft

✔ Volledig tot rust en met nieuwe inzichten naar huis

€365 voor 1 persoon
€440 voor 2 personen

Extra nacht:
€140 voor 1 persoon
€165 voor 2 personen


Wanneer wil jij gaan?

Of stuur jouw gewenste data naar info@thanksforthetrip.com
en wij helpen jou met alle liefde.


Optie 2:
Retraite Plus

Alle punten bij Optie 1

Verblijf in een sfeervolle kamer met koffiebar met een grote inloopdouche en terras, sfeervolle haard OF kamer boven met heerlijk vrijstaand bad

2 uur persoonlijke begeleiding “inner peace” gericht op bewustwording en verbinding met eigen kernwaarden en (werk)geluk onder begeleiding van een ervaren coach- en alternatief therapeut

Persoonlijke masterclass: de kracht van de kudde, paardentaal als connectie met jezelf OF een uitgewerkte persoonlijke circle of courage

Gebruik van de infrarood-sauna

Gebruik van de lounge met open haard om heerlijk te relaxen en tot rust te komen

€495 voor 1 persoon
€645 voor 2 personen

=

Wanneer wil jij gaan?


Of stuur jouw gewenste data naar info@thanksforthetrip.com
en wij helpen jou met alle liefde.


Optie 3:
Retraite Deluxe

✔ Alle punten bij Optie 1 & 2

✔ extra overnachting met ontbijt

Extra persoonlijke begeleiding OF een holistische massage voor mentaal en lichamelijk herstel en ontdekken van innerlijke rust. Beide met persoonlijke nabespreking en persoonlijke tools

Persoonlijke inzichtkaarten

Geniet 2 avonden van een heerlijk diner met liefde voor jou gekookt

€745 voor 1 persoon
€870 voor 2 personen


Wanneer wil jij gaan?

Of stuur jouw gewenste data naar info@thanksforthetrip.com
en wij helpen jou met alle liefde.

Lees wat anderen van deze Rust, Verbondenheid en Liefde Retraite vonden

Review score van 9.5

“Heel erg fijn en liefdevol! Wij komen zeker terug.”

Lilly

“Wat een fantastische ervaring! Jullie energie en liefde is voelbaar in alles.”

Merel

“Het was heerlijk! De coaching supergoed! Ik heb ontzettend genoten.”

Kim

“Precies wat ik nodig had! Heerlijk in de watten gelegd. Zeker voor herhaling vatbaar”

Andrea

“Wat een prachtige plek en de inzichten die ik gekregen heb, hebben een onuitwisbare indruk gemaakt”

Veerle

Gun jij jezelf deze ervaring ook?

Over deze Retraite

Eigen slaapkamer

Eigen badkamer

Dichtbij de Natuur

Veel Privacy

Rust, Ruimte en Natuur Retraite

Keuken

Koffie & thee

Koelkast

Zeeland (NL)

Jouw persoonlijke coach

Mijn naam is Cath, ik ben therapeut en coach en ik heb jarenlange ervaring met persoonlijke coaching. Daarbij ben ik steeds “het luisterend oor”. Uit ervaring weet ik dat heel veel mensen met een onderliggende angst leven en daardoor niet volledig zichzelf kunnen of mogen zijn. Via de Indiaanse filosofie, neem ik je mee op reis naar jezelf en ontdekking van “eigen geluk”. Daarbij zijn de connectie met de natuur, de paarden en andere dieren op de boerderij van groot belang.

Na een eerste telefonisch contact, krijg je van mij een e-mail met daarin de nodige info en een intakeformulier. Aan de hand van jouw thema of vraagstuk maak ik een voorbereiding om samen op zoek te gaan naar jouw balans en doelen in het leven.

Herontdek jezelf en durf deze uitdaging met jezelf aan.

Jouw programma

Uniek aan de Retraite is dat het programma helemaal aan jouw wensen wordt aangepast. Voorafgaand aan de Retraite heb je contact met jouw persoonlijke coach Cath. Samen met haar bespreek je wat jij uit deze Retraite wilt halen. Wil je volledig tot rust komen? Loop je ergens tegenaan? Wil je je op een bepaald gebied ontwikkelen? Wil je dichterbij je dromen komen? Wil je jezelf beter leren kennen? Dit kan vanalles zijn en bepaal jij helemaal zelf. Op basis hiervan bekijkt Cath samen met jou wat het beste bij jou past. Dit kan allerlei richtingen op gaan, zoals ademhalingsoefeningen, gesprek aan de hand van voorwerpen of kaarten of bijvoorbeeld coaching in de natuur.

Wij geloven in de kracht van Me time, daarom heb je tussendoor veel tijd voor jezelf. Dat is belangrijk om tot rust en tot nieuwe inzichten te komen. Zo kun je genieten van de grote tuin, ontspannen in de ontspanningsruimte, heerlijk genieten van de sauna, relaxen in het grote bad op je kamer, of een mooie wandeling maken in de omgeving. De meeste mensen die deze Retraite ervaren, komen herboren en met nieuwe energie en inzichten weer thuis. Een heel fijn gevoel. 

Over Renee

Nederland

Hi, mijn naam is Renee. In mijn drukke leven gun ik mezelf regelmatig geen of te weinig tijd voor mezelf. Op Retraite gaan is een van de manieren om weer helemaal terug bij mezelf te komen. Ik heb deze prachtige Retraite mogen ervaren. Een enorme aanrader voor iedereen die rust, ruimte en natuur zoekt. Maar wat het mooiste is aan deze Retraite: Hier mag je helemaal jezelf zijn.

Zo zorgen we dat jouw verblijf veilig is

Jouw gezondheid is voor ons het allerbelangrijkste. Het kabinet heeft bepaald dat B&B’s open mogen blijven tijdens de lockdown omdat ze veilig zijn. De B&B waar je verblijft voldoet aan alle corona regels. Je hebt je eigen verblijf, met eigen ingang, wc en badkamer. Contactmomenten met de host en coach vinden plaats op ruime afstand en de coaching kan, als je dat wilt, plaatsvinden buiten in de prachtige natuur. Alles om jou een veilige en bijzondere ervaring te bieden.

Over Thanks for the Trip

Persoonlijke Retraites naar Unieke plekjes

Ben je op zoek naar bijzondere trips met meer aandacht voor jezelf, voor het verkrijgen van inzichten,  innerlijke rust en geluk? Maar raak je de weg kwijt in je zoektocht naar deze trips?  
Thanks voor de Trip brengt unieke locaties met ervaren coaches en experts én jou als  zoeker van bijzondere trips, bij elkaar. Je vindt de Retraites allemaal samen op één plek.  Tijdens onze Retraites ontdek je de kracht van ME-TIME, kom je tot rust, geniet je van het even niets hoeven, laad je jezelf weer op en keer je vol inspiratie huiswaarts.
Thanks for the Trip groeit snel en biedt inmiddels meer dan 20 retraites, die  afgestemd worden op jouw persoonlijke  wensen en (levens)vragen. De  bijzondere feedback die we krijgen, laat zien dat we met onze Retraites van betekenis zijn en echt iets kunnen toevoegen.

Persoonlijk

Persoonlijk contact en een persoonlijke aanpak.

Op maat

Retraites aangepast aan jouw situatie en wat jij wilt bereiken.

Uniek

Speciaal voor jou samengesteld en uitgeprobeerd.


Gun jezelf meer Me time. En the magic will happen soon…