De 5 Beste Detox Retreats van Nederland in 2024

Zoek je naar meer innerlijke rust, balans en ontspanning? Een verkwikkende Detox Retreat met focus op gezonde voeding en zuiverende kruiden kan je helpen om weer in evenwicht te komen, zowel lichamelijk als geestelijk. Het stimuleert het lichaam om los te laten wat niet bijdraagt aan je algehele welzijn. Laat je onderdompelen in de rust van een hottub of reinig jezelf in de sauna om gifstoffen uit te zweten of geniet een heerlijke massage. Na afloop zul je als herboren naar huis terugkeren! Speciaal voor jou heb ik de 5 mooiste Detox Retreats van Nederland op een rijtje gezet.


1. Detox Retreat in Zeeland

2. Wellness Retreat aan Zee

3. Wellness Retreat met massage

4. Detox, Wellness & Yoga Retreat op de Veluwe

5. Detox & Wellness Retreat met Ayurvedische massage


1. Detox Retrait in Zeeland

Ben je toe aan een detox van lichaam én geest? Dan zit je in Zeeland goed. Hier vind je een knusse B&B met paarden en staat alles in het teken van rust en liefde. Deze retraite biedt verwennerij voor je lichaam, het loslaten van gedachten en de verrijkende ervaring van innerlijke rust. Je wordt verwend met een detox-werkend ontbijt, massage en healthcabine. Lees verder.


Ontdek deze Detox Retraite in Zeeland
Ontdek de 5 Beste Detox Retreats van Nederland in 2024

Florence ging op Body & Soul Retraite en vertelt hoe de rust, magie en totale ontspanning ook voor jouw emotionele welzijn kan werken.


2. Wellness Retreat aan zee

Vlakbij de kust, staat een bijzondere wellness B&B, waar je jezelf volledig kunt ontspannen. Ervaar wat de gezonde zeelucht, sauna, stoombad, jacuzzi en de heerlijke gerechtjes met gezonde en verse ingrediënten van lokale boerderijen met je doet. Je wordt hier volledig verwend en alles is erop gericht om jezelf volledig te ontspannen. Lees verder.


Ontdek deze Wellness Retreat aan Zee
Ontdek de 5 Beste Detox Retreats van Nederland in 2024

Isabeau ging op wellness retraite en vertelt uit eigen ervaring hoe een wellness retraite jou kan helpen om jezelf volledig te ontspannen.3. Wellness Retreat met massage

In de serene omgeving nabij Kampen, prijkt een betoverend huisje, omgeven door weidse weilanden. Deze speciale retreat biedt een ongeëvenaarde detox-ervaring. Geniet van luxe wellnessfaciliteiten zoals een sauna, een hoekbad met een panoramisch uitzicht en een verkwikkende dubbele regendouche. Laat je verwennen met een zalige massage die diepgewortelde ontspanning biedt, waardoor je lichaam en geest volledig kunnen ontspannen en revitaliseren te midden van deze prachtige omgeving. Lees verder.


Ervaar wat deze Wellness Retreat met je doet
Ontdek de 5 Beste Detox Retreats van Nederland in 2024

Nathalie vertelt uit eigen ervaring hoe een retraite ook jou kan helpen om volledig tot rust en tot jezelf te komen.4. Detox, Wellness & Yoga Retreat op de Veluwe

Gezond eten en je batterij opladen, daar draait het om tijdens deze detox, wellness en yoga retreat. Je verblijft in een heerlijk spa hotel midden in het bos. in plaats van te eten ga je sapvasten. Je drinkt biologische, slow juice sappen. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook getest op hun effectiviteit om je lichaam te detoxen. De afvalstoffen in jouw lijf krijgen de kans om je lichaam te verlaten. Daardoor verlies je niet alleen wat kilo’s, maar krijg je ook meer energie en een opgeruimd hoofd :-).


5. Detox & Wellness Retreat met Ayurvedische massage

Stap binnen in een oase van ontgifting en verjonging, slechts een steenworp verwijderd van Nijmegen. Onze detox retreat biedt een serene en idyllische omgeving, waar je niet alleen geniet van een zalige hottub maar ook wordt omarmd door de weelderige natuur in volle bloei. Laat je lichaam volledig ontspannen en geef het een extra boost met een verkwikkende Ayurvedische of Lomi Lomi massage. Hier draait alles om het reinigen van lichaam en geest, waarbij je zowel innerlijke rust als uiterlijke verwennerij ervaart te midden van een rustgevende omgeving. Lees verder.


Ontdek deze Wellness Retreat in Bloementuin
Ontdek de 5 Beste Detox Retreats van Nederland in 2024

Laura ging op retraite en vertelt hoe deze retraite ervoor zorgt dat je volledig tot rust komt.