Ontdek de 10 Mooiste Retreats
van Nederland in 2024

Voor iedereen die op zoek is naar balans, ontspanning of geluk

Check de beschikbaarheid eenvoudig via WhatsApp

Met Thanks for the Trip wil Jorinde mensen inspireren meer Me time te ervaren.

De 10 Mooiste Retreats van Nederland in 2024

Wil jij in 2024 ervaren wat een Retreat met jou doet? Lees dan verder. Waar je voorheen naar Bali, Andalusië of Ibiza ging voor een Retreat, kun je tegenwoordig beter in Nederland blijven voor een mooie Retreat. Ons eigen land biedt namelijk meer en meer bijzondere Retreats aan. Ik heb de 10 mooiste Retreats van Nederland voor 2024 voor jou op een rijtje gezet.


1. Natuur Retreat in Noord-Brabant

2. Yoga Retreat met privé sauna en hottub

3. Rust, Verbondenheid & Liefde Retreat in Zeeland

4. Relax Retreat met Wellness & Massage

5. Onderhoud van Jezelf Retreat

6. Slow Walking Solo Retreat

7. Retreat “Ontmoet Jezelf”

8. ‘Art of Being’ Retreat

9. Ayurvedische Retreat

10. Retreat met persoonlijke coaching

Ervaar de bijzondere kracht
die deze 10 Retreats jou geven

Ideaal om alleen of samen met iemand anders te ervaren.

Ontdek de 10 Mooiste Retreats van Nederland in 2024
Bij alle Retreats verblijf je op een bijzonder plekje dichtbij of in de natuur.

Ontdek de 10 Mooiste Retreats van Nederland in 2024
Ontdek de 10 Mooiste Retreats van Nederland in 2024
Je hebt bij alle Retreats veel privacy en sowieso je eigen slaap- en badkamer, zodat je helemaal tot jezelf kunt komen.

Ontdek de 10 Mooiste Retreats van Nederland in 2024
Ontdek de 10 Mooiste Retreats van Nederland in 2024
Daarnaast heb je bij verschillende Retreats je eigen privé sauna. Zo heerlijk!

Ontdek de 10 Mooiste Retreats van Nederland in 2024
En owja, bij sommige Retreats bubbel je heerlijk in je eigen bad, hottub of jacuzzi…:-).

Ontdek de 10 Mooiste Retreats van Nederland in 2024
Ontdek de 10 Mooiste Retreats van Nederland in 2024
Weet je wat echt het verschil maakt bij deze Retreats, overal krijg je persoonlijke begeleiding van een coach of yoga, mindfulness of meditatie docent of een heerlijke massage.
Ontdek de 10 Mooiste Retreats van Nederland in 2024
Eén ding is zeker, je komt volledig tot rust en met nieuwe energie weer thuis.

Wil jij ook weten wanneer de mooiste Retreats nog beschikbaar zijn?

Of stuur jouw gewenste data naar info@thanksforthetrip.com en wij helpen jou met alle liefde.

De 10 mooiste Retreats op een rijtje

1. Natuur Retreat

Deze bijzondere Retreat wordt gehouden in de buurt van Boxtel op een bijzondere plek tussen weilanden omgeven door prachtige natuur. Deze Retraite in de natuur doet echt iets bijzonders met je. Samen met een coach trek je de natuur in en je komt helemaal tot rust en je doet bijzondere inzichten op over jezelf die je anders waarschijnlijk niet had opgedaan. De natuur helpt ik je (nog meer) in contact te komen je gevoel en je (opnieuw) leren luisteren naar de signalen die je lichaam afgeeft. Bij de prijs inbegrepen zit de accommodatie, ontbijt met streekproducten, en een heerlijk groot bad. Daarnaast kun je ook een privé sauna en heerlijke massage boeken. Lees verder.


Ontdek deze bijzondere Retreat in de natuur
Ontdek de 10 Mooiste Retreats van Nederland in 2024

Gina ging op Natuur Retraite en vertelt hoe een Natuur Retraite ook jou kan helpen om volledig tot rust te komen of om bijzondere inzichten op te doen


2. Yoga Retreat met privé sauna en jacuzzi

Wat is er heelijker om op Retreat te gaan met je eigen privé sauna en jacuzzi. Het kan! In Noord-Holland, staat een bijzondere B&B waar je even helemaal tot rust kunt komen. Geniet van de grote tuin en de prachtige natuur, de ontspanningsruimte, de privé yoga sessie en natuurlijk van de sauna en hottub. Lees verder.


Ontdek deze Retreat met privé sauna en jacuzzi
Ontdek de 10 Mooiste Retreats van Nederland in 2024

Marcella vertelt uit eigen ervaring hoe een Luxe Yogadag ook jou kan helpen om volledig te ontspannen en nieuwe energie op te doen.


3. Rust, Verbondenheid & Liefde Retreat

Een lang weekend om volledig to rust te komen in Zeeland.  Je kunt kiezen voor een persoonlijke masterclass: de kracht van de kudde, paardentaal als connectie met jezelf OF een uitgewerkte persoonlijke circle of courage. Je wordt tijdens deze Retreat begeleid door een zeer geoefende coach die je niet alleen helpt te ontspannen, maar ook een luisterend oor zal bieden als je behoefte hebt aan een praatje. Ontdek de bijzondere energie en inspiratie die deze Retraite je geeft. Lees verder.


Ontdek deze bijzondere Retreat
Ontdek de 10 Mooiste Retreats van Nederland in 2024

Renee ging op Retraite en vertelt wat rust, ruimte en natuur met je doet.4. Relax Retreat met Wellness & Massage

Op een prachtige plek staat een bijzonder huisje met een fantastisch uitzicht over de weilanden. Tijdens deze Retreat kun je jezelf helemaal laten verwennen door te genieten van de wellness met sauna, hoekbad en dubbele regendouche. En je geeft jezelf echt een cadeautje door er een hotstone massage bij te nemen. Lees verder.


Ervaar wat deze Wellness Retreat met je doet
Ontdek de 10 Mooiste Retreats van Nederland in 2024

Nathalie vertelt uit eigen ervaring hoe een retraite ook jou kan helpen om volledig tot rust en tot jezelf te komen.5. Onderhoud van Jezelf Retreat

In het pittoreske Brabantse plaatsje Eersel, staat een een bijzondere B&B waar je helemaal tot jezelf en tot rust kunt komen. Loop door de smalle straatjes van dit leuke plaatsje, ontspan tijdens de yoga, laat je heerlijk verwennen met culinaire hoogstandjes en ga samen met Els, jouw persoonlijke coach tijdens deze retraite, de natuur in. Lees verder.


Ervaar wat deze Onderhoud van Jezelf Retreat met je doet
Ontdek de 10 Mooiste Retreats van Nederland in 2024

Susanne maakte een Retraite en vertelt hoe een Retraite ook jou kan helpen bij meer ontspanning, balans en geluk.6. Slow Walking Solo Retreat in de Natuur

Bij ’t Heide Huisje kun je een verbindings Retreat boeken. Doel van deze retreat is om jezelf te re-connecten met jezelf en de natuur. Tijdens de Slow Walking Solo retraite verblijf je in ’t Heide Huisje gelegen aan het bos en hei. De natuur in de omgeving is prachtig. Vanuit tuin van ’t Heide Huisje loop je zou het bos en hei in. De mooiste routes zijn uitgestippeld om te wandelen of je kunt er ook voor kiezen te lummelen in de hangmat of te genieten van een hout gestookte hot tub.


7. Retreat “Ontmoet Jezelf”

Ben je vooral op zoek naar jezelf? Dan is deze Retreat echt iets voor jou. In deze bosrijke omgeving vind je totale rust. Een prachtige locatie waarbij de nadruk ligt op de natuur, stilte en focus op jezelf. Tijdens deze Retreat zullen de coaches “naar boven halen wat voor jou nog onzichtbaar is”. Er zullen meditaties en visualisaties plaatsvinden, stilte wandelingen, healing en nog veel meer. Je mag erop vertrouwen dat deze Retreat je de antwoorden zal geven die jij zoekt.


8. ‘Art of Being’ Retreat met hottub & sauna

Gelegen aan een prachtig natuurgebied met broedvogels is een voormalig Atelier omgebouwd tot knusse B&B, waar je helemaal tot jezelf kunt komen. Hier is het “zijn” tot kunst verheven. Laat jezelf verwennen door een fijne Yin Yoga sessie met Gong Bath of ga zelf creatief aan de slag met een coachvraag onder begeleiding van een Expressive Arts Facilitator. Daarna kun je heerlijk ontspannen in de hottub & privé sauna, ook na een lange strandwandeling. Moet ik nog meer zeggen? Lees verder.


Ervaar deze Retreat met hottub, sauna & coaching
Ontdek de 10 Mooiste Retreats van Nederland in 2024

Senna ging op retraite en vertelt wat The Simpel Art of Being Retraite met je doet.9. Ayurvedische Retreat

Al eens van Ayurveda gehoord? Ayurveda betekent letterlijk ‘de wetenschap of kunst van het leven’ en komt oorspronkelijk uit India. Tijdens deze Retreat zul je kennis maken met de voeding- en leefstijl principes van Ayurveda. Als je al iets meer ervaring hebt, kun je je nog meer verdiepen in deze gezondheidsleer met dinacharya. Bij deze Retreat zit inclusief: twee overnachtingen, alle ayurvedische maaltijden, een kookworkshop met recepten, yoga lessen en een Dinacharyapakket. Kijk hier voor nieuwe retreats. 


10. Retreat met persoonlijke coaching

Op een mooie plek in Limburg is een voormalig boerderij omgebouwd tot een heerlijke B&B, waar je helemaal tot rust kunt komen. Vanaf deze plek loop je zo de natuur in. De ervaren coaches Jaap en Anneke begeleiden je tijdens deze Retreat bij het vinden van de antwoorden op jouw vragen. Lees verder.


Ervaar deze Retreat met persoonlijke coaching
Ontdek de 10 Mooiste Retreats van Nederland in 2024

Estrella vertelt uit eigen ervaring hoe een retraite ook jou kan helpen je balans te vinden en gelukkiger te worden.